REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

Divadelní spolek Proměna slaví 20 let

Oslavte s námi dvacátiny Divadelního spolku Proměna! Ve středu 22. listopadu na vás v Žižkovském divadle Járy Cimrmana budou čekat doslova tři v jednom: Premiéra nové hry Tři v jednom + divadelní tým Proměny + večírek na oslavu narozenin divadla!

Milí přátelé, spolupracovníci a podporovatelé REMEDIA,

na sklonku roku 2003 a pak první slavnou premiérou 5. května 2004 v Divadle Járy Cimrmana se zrodilo pod křídly REMEDIA a režisérskou taktovkou Evy Stanislavové a Luďka Jiříka Divadlo PROMĚNA.
Po dvaceti letech se vrací na místo činu, už dlouhá léta pod autorským a režisérským vedením Heleny Kubů, nositelky zásadní myšlenky aktivizovat lidi v pozdním věku prostřednictvím umění.

Tři v jednom - název premiéry, na kterou vás srdečně zveme - může evokovat naši remediální programovou trojnožku, ale pozor! Tohle je skutečná komedie!
Hlavní postava Dana žije ve svém bytě se svými dvěma kamarádkami - jogínkou a malířkou. Všechny ženy mají za sebou rozmanité životní příběhy a rozhodly se, že je jim fajn, když jsou svobodné a že ?chlapi je už nezajímají?... a jak to bude dál, uvidíte ve středu 22. listopadu od sedmi večer u Cimrmanů.
Vstupenky je možné zakoupit u pokladny nebo online zde.

Děkujeme Vám za Vaši trvalou přízeň, těšíme se, že se s Vámi v divadle potkáme.

Zuzana Radová
ředitelka




(c) 2006, REMEDIUM