REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘI V KLUBU REMEDIUM

U příležitosti slavnostního týdne 10 LET PRO SENIORY se v prostorách Klubu Remedium uskuteční ve středu 26. listopadu 2008 DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ určený jak široké veřejnosti, tak zástupcům Městské části Praha 3 a milým hostům.

Den začíná od 9.00 ranní kávou pro širokou veřejnost - neformálním setkáním s pracovníky Klubu - a pokračuje ohlédnutím za deseti lety trvání Programů pro seniory. Návštěvníci se potěší promítnutím dokumentu JARMILA SE VRÁTILA, který přiblíží osobnost paní profesorky Jarmily Radechovské,nestorky programů pro seniory
OD 13.00 ? 14.00 se koná pro pozvané novináře TISKOVÁ KONFERENCE spojená s občerstvením.
K naší radosti pozvání přijala řada významných hostů - paní Milena Kozumplíková starostka MČ Praha 3, pan Martin Benda a pan Jiří Matušek místostarostové MČ Praha 3, malířka a moderátorka Iva Hűttnerová, čestná členka REMEDIA a lektorka Jarmila Radechovská, zástupci seniorského divadelního spolku Proměna a další.
Odpoledne bude pokračovat od 14.30 do 16.00 povídáním s malířkou, herečkou a moderátorkou Ivou Hűttnerovou JAK LÉTA JDOU. Po něm jistě přijde vhod slavnostní přípitek a voňavá káva s nejlepší bábovkou upečenou pravidelnými návštěvníky Klubu REMEDIUM.
Během celého dne mohou návštěvníci shlédnut výtvarná díla určená k internetové aukci na podporu Programů pro seniory. Již nyní a po celou dobu trvání aukce jsou umístěna ve fotogalerii na našich stránkách http://www.remedium.cz/fotogalerie/fotogalerie.php
Srdečně zve za celé REMEDIUM Praha
Zuzana Nováková
ředitelka sdružení
Helena Kubů
manažerka Programů pro seniory
REMEDIUM Praha
tel: 272 743 360, 272 739 833
remedium@remedium.cz


(c) 2006, REMEDIUM