REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

Vánoční dárek pro seniory v Klubu REMEDIUM.

Advent je za rohem a většina z nás již přemýšlí čím letos obdarovat své blízké. Často si lámeme hlavu s darem pro ty nejstarší v rodině. Ano, vždy je možné darovat oblíbené potravinové doplňky pro seniory. Což takhle udělat tento rok výjimku? Pošlete prarodiče, rodiče, tety, strýčky na kurz, v nabídce jich máme opravdu mnoho.

Nově otevíráme kurz latiny, digitální fotografie, připravujeme kurz obsluhy tabletu, kurz multimédia - hudba a film v počítači, zálohování dat na počítači, obsluha chytrého telefonu a mnoho dalšího. Myslíme i na pohyb, senioři se mohou protáhnout na rehabilitačním cvičení, józe, cvičení s prvky pilates anebo cvičení na míčích. Oblíbené jsou i jazykové kurzy, jak pro začátečníky, tak pro pokročilé anebo kurz trénování paměti, který je dobrou prevencí před Alzheimerovou chorobou.

Kurzy začínají v průběhu února. Informovat se, rezervovat a zapisovat se můžete již teď. Dárkové poukázky vám rádi vystavíme, dle vašeho přání.

Máme zde horkou nabídku, v pondělí 27.11.2017 začíná kurz digitální fotografie pro seniory, kde se naučí kopírovat fotografie z fotoaparátu do PC a základní úpravy fotografií. Kurz může být příjemným zpestřením adventu a předvojem k darování digitálního fotoaparátu pod stromeček.

Kurz digitální fotografie pro seniory:

pondělí 13.00 - 14.30 hod
27. 11. - 18. 12. 2017
cena: 320,- Kč (4 lekce á 90 min.)
lektor: Tomáš Ludvíček
Platba přímo v Klubu nebo převodem na účet.

Více informací a zápis v Klubu REMEDIUM, Táboritská 22, Praha 3, tel. 222 712 940, senior@remedium.cz.

Těšíme se na vás i vaše blízké a přejeme klidné dny.


(c) 2006, REMEDIUM