REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

Hledáme kolegyni nebo kolegu na pozici KOORDINÁTOR/KA VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ

Baví Vás organizování akcí? Bavilo by Vás potkávat zajímavé osobnosti ze sféry pomáhajících profesí? Vydržíte sedět několik hodin nad úkolem u počítače, ale zároveň rád/a komunikujete s lidmi? Máte rád/a tabulky a přehledy? Pokud na vše odpovídáte ano, tak by Vás mohla zaujmout námi nabízená pozice KOORDINÁTOR/KA VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ. Hledáme kolegyni nebo kolegu do týmu pro organizační a administrativní zajištění agendy vzdělávacích programů pro pomáhající profese na úvazek 0.4 - 0.8 (Hledáme buď jednoho člověka na 0.8, nebo dva lidi na menší úvazky 0.4).

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:

Vzdělání min. SŠ humanitního směru; 1 rok praxe; doložená trestní bezúhonnost; orientace v problematice vzdělávání pomáhajících profesí výhodou, ale nikoliv nutností
Dovednosti: počítačová gramotnost (MS Office - min. Word, Excel), administrativní dovednosti a ovládání běžných kancelářských a prezentačních zařízení, kultivovaný mluvený i písemný projev v českém jazyce, anglický jazyk na dobré komunikativní úrovni (slovem i písmem)
Schopnosti: pečlivost, organizační schopnosti, poctivost, rychlé reakce, systematičnost, komunikativnost a příjemné vystupování, otevřenost, schopnost týmové spolupráce a sebereflexe, časová flexibilita výhodou

Co vám můžeme nabídnout:

- kreativní a rozvojové prostředí stabilní 25 let fungující neziskové organizace
- přátelský kolektiv
- firemní vzdělávání
- důraz na firemní hodnoty a etiku práce
- práce v malém týmu
- 6 týdnů dovolené
- soustavné vedení pracovníka a pravidelné hodnocení pracovního výkonu a pracovních postojů
- plat: 6. 400 Kč - 9. 200 Kč
- úvazek: 0,4
- nástup: 2. polovina září 2017

Náplň práce:

Administrativní a organizační zajištění agendy vzdělávacích programů:
- organizace a koordinace přípravy a průběhu vzdělávacích programů
- komunikace s účastníky
- komunikace s lektory
- administrativní správa agendy svěřených vzdělávacích programů
- příprava výukových prostor
- asistence při konání vzdělávací akce
- zpracování a správa databází

Motivační dopis v rozsahu min. 1 normostrany, ve kterém doložíte Vaší motivaci, míru naplnění uvedených požadavků, případně zkušenosti s obdobnou prací + strukturovaný pracovní životopis zašlete do 18. srpna 2017 na emailovou adresu jana.tupa@remedium.cz.

Odpovědi na nabídky budeme rozesílat v období od 21. do 25. srpna 2017.
V případě postupu do dalšího kola výběrového řízení se osobní setkání s uchazeči uskuteční 30. srpna a 5. září 2017 v Praze a je nutná přítomnost uchazeče na obou termínech.

Jana Tupá
manažerka vzdělávacích programů
jana.tupa@remedium.cz


(c) 2006, REMEDIUM