REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

Od nového pololetí španělsky a italsky. Rezervujte si místo již nyní!

V loňském roce bylo v Klubu seniorů REMEDIUM realizováno nejvíce jazykových kurzů. Velký zájem byl také o počítačové kurzy, tréninky paměti, pohybové aktivity či ARTE dílny.

"Chtějí se domluvit se světem a my jim v tom pomáháme," uvedla manažerka programů pro seniory Helena Kubů. Největší zájem je samozřejmě o angličtinu, následuje němčina a francouzština. "Senioři mají v našem Klubu opravdu z čeho vybírat. Nově jsme pro ně na příští školní rok (říjen 2015 - únor 2016) připravili španělštinu a italštinu pro začátečníky. Samozřejmě už nyní je možné se přihlašovat," doplnila Helena Kubů. Jazykové kurzy jsou připraveny v různých úrovních pokročilosti a každý si určitě najde tu svoji.

Kurzy počítačů a internetu jsou také takovým evergreenem. Ale v REMEDIU se nezapomíná ani na tělo. Proto jsou pravidelně připravovány i kurzy cvičení a tance. Do této kategorie spadá hlavně rehabilitační a zdravotní cvičení, několik kurzů jógy, cvičení na míčích či na židlích apod.

Kdo má umělecké sklony, může se realizovat výtvarně v rámci ARTE dílen, případně se může zapojit do našeho Divadelního spolku Proměna.

Pro více informací kontaktujte:
Helena Kubů
Manažerka Programů pro seniory
email: senior@remedium.cz
tel: 272 739 833


(c) 2006, REMEDIUM