REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

DLUHOVÝ LABYRINT POMÁHÁ I V ROCE 2015

Aktuální informace týkající se dluhové problematiky a problematiky spotřebitelských úvěrů mohou zájemci i v letošním roce nalézt na stránkách www.dluhovylabyrint.cz. Provoz stránek zajišťuje Občanská poradna REMEDIUM Praha.

V záplavě nejrůznějších informací není často snadné dostat se k té právě potřebné. Pomoci s vyhledáním všeho, vztahujícího se k dluhové otázce, výrazně napomáhá www.dluhovylabyrint.cz. Uživatelé zde mohou nepřetržitě čerpat věcně správné a aktuální informace o právech, povinnostech a možnostech, které mají aktéři tzv. dluhové spirály. Tento projekt funguje od roku 2012 a je podporován Ministerstvem průmyslu a obchodu. Za dobu existence jej navštívilo okolo 40. tisíc uživatelů, a pro letošní rok odhadujeme dalších minimálně třicet tisíc.

Pro ty, kteří zde však odpověď na svoji otázku nenaleznou, je k dispozici Online poradna. Nejfrekventovanější témata z ní se také průběžně doplňují do přehledu problémů.
"Dříve jsme sami hledali ucelené informace, které by současně byly i spolehlivé. A zjistili jsme, že žádný takový přehled neexistuje. Nakonec jsme z našich zkušeností připravili základ, který se průběžně upřesňoval a doplňoval, a aktualizuje se průběžně stále. Návštěvníci z řad dlužníků tak mohou zjistit, nejen na co mají nárok, ale také co je jejich povinností," uvedla vedoucí Občanské poradny REMEDIUM Kristýna Krušinská.


Pro více informací kontaktujte:
Kristýna Krušinská
Vedoucí Občanské poradny REMEDIUM Praha
obcanskaporadna@remedium.cz


(c) 2006, REMEDIUM