REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

Projekt KRIZOVÁ INTERVENCE běží na plné obrátky

Náš dlouhodobý projekt reg.č. CZ.1.04/3.1.03/A7.00193, který realizujeme od 1. října 2013 za pomoci podpory z prostředků ESF OPLZZ a MPSV ČR úspěšně završil prvních šest měsíců svých vzdělávacích aktivit.

Nabídka akreditovaných vzdělávacích programů posilujících odborné kompetence pracovníků těch služeb a pracovišť, která poskytují pomoc klientům ve zvlášť obtížných životních situacích se ukázala jako velmi přiléhavá.
Neměli jsme žádný problém zcela naplnit kapacitu obou běhů výcvikového kurzu Komplexní krizová intervence pro sociální pracovníky v rozsahu 248 hodin, naopak řada zájemců musela být bohužel odmítnuta.
První běh začal prvním setkáním ještě na sklonku loňského roku ve dnech 13.- 15. listopadu 2013 a druhý běh ve dnech 15.- 17. ledna 2014. Prostřednictvím hodnotících dotazníků registrujeme velmi dobré ohlasy účastníků, a tak se těšíme na další pracovníky ze sociálních služeb, kteří našeho vzdělávání využijí.
Blíží se osmý projektový měsíc (květen), ve kterém bude zahájen další kurz, a to Komunikace jako nástroj spolupráce, který je již též zcela naplněn. I další kurzy naplánované na podzim 2014 a jaro 2015 se rychle plní.

Zuzana Radová
ředitelka
Bc. Jana Tupá
vedoucí projektu
vzdelavani@remedium.cz


(c) 2006, REMEDIUM