REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

Přijďte si užít FAJN DEN už ve čtvrtek!

FAJN DEN - neziskovky vám prozáří svět pod záštitou zástupkyně starostky MČ Praha 3 Mgr. Miroslavy Oubrechtové

Ve čtvrtek 20. června 2013 se na kopci Parukářka uskuteční 6. žižkovský komunitní open-air festival FAJN DEN s podtitulem "neziskovky vám prozáří svět".
Jeho cílem je seznámit (nejen) občany Žižkova a Vinohrad s pestrou škálou činností místních neziskových organizací, které nabízí své aktivity v oblasti kulturní, sociální, vzdělávací, environmentální, volnočasové ... všem od kolébky až do seniorského věku. Vstupné na festival je dobrovolné.

V době od 14:00 do 22:00 se návštěvníci budou moci účastnit dílen jednotlivých organizací, těšit se mohou na výtvarné, sportovní a vzdělávací aktivity pro děti i dospělé, hry, fotbálek, prodej výrobků, tombolu, informace o činnosti organizací, zázemí a společnou hru pro rodiče s dětmi atd.

Muzika:
16.30 UGC
17.00 Les Tambours
17.30 AcademiX
18.45 Kamašné
20.00 Vltava

Těšit se můžete i na žižkovské gastro-laskominy.
Dopravní spojení: kopec Parukářka, tram 5, 9, 26 Olšanské náměstí, Praha 3 - Žižkov

Še3sil je platforma pro spolupráci občanského sektoru v Praze 3. Jejím cílem je podporovat spolupráci a výměnu zkušeností neziskových organizací i veřejného a podnikatelského sektoru v Praze 3 a také zviditelňovat činnost neziskového sektoru a motivovat členy komunity k občanské aktivitě.
Organizace podílející se na Fajn Dni 2013: A MANO; Arnika; Colors of Dance; Česká společnost pro duševní zdraví; DDM Ulita, My.Aktivity. o.p.s; Dialog Jessenius, o.p.s.; Husitské centrum o.p.s. - Nízkoprahový klub Husita; Jeden svět o.p.s.; Klub Beztíže; Klub JINÝ KAFE o.s.; NADĚJE o.s.; REMEDIUM Praha; Rodinné a kulturní centrum Nová Trojka; Rodinné centrum Paleček; Tanec Praha; YFU CZ; 01/71 ZO ČSOP Koniklec

Kontakt:
Helena Kosková, REMEDIUM Praha občanské sdružení
remedium@remedium.cz ; +420 777 961 443
www.remedium.cz, sekce Centrum pro spolupráci NNO
facebook: še3sil


(c) 2006, REMEDIUM