REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

NOVÁ MÉDIA ve službách neziskového sektoru

"Musíš běžet tak rychle, jak to jen dokážeš, abys zůstala na místě. Pokud se chceš někam dostat, musíš běžet ještě dvakrát rychleji." (Alenka v říši divů)

V překotně se vyvíjejícím on-line světě je někdy těžké se zorientovat. Nová média ale poskytují řadu nástrojů, které neziskové organizace mohou využít k zefektivnění svých aktivit.

Cílem kurzu je přiblížit účastníkům tyto nástroje. Klíčem k pochopení současných trendů je uvědomění si kontextu a mediálního vývoje, na kterém se nová média pohybují.

Kurz bude mít teoretickou i praktickou část. Účastníci se poučí o vývoji i současnosti "starých" i nových médií. Získají přehled o on-line nástrojích a jejich možnostech pro neziskové organizace, se zvláštním důrazem na sociální sítě (Facebook, Google+, Youtube, Twitter). Dozví se o PPC reklamních systémech, a proč stojí za to do nich investovat. Dozví se aktuální trendy na poli ?technology in public service?. Součástí kurzu bude také možnost konzultovat na místě on-line prezentace organizací účastníků.

Lektor: Jan Böhm, Studia nových médií FF UK, SIRIRI, o.p.s.

Datum a čas konání: středa 9. listopadu 2011, 9:30 - 16:30

Místo konání: REMEDIUM Praha, Křišťanova 15, Praha 3

Počet účastníků: max. 18, dle pořadí došlých přihlášek.

Účastnický poplatek: 950 Kč, dotovaná cena pouze pro NNO z Prahy 3 - 600 Kč.

V ceně je zahrnuto občerstvení po dobu semináře.

Platbu je třeba provést nejpozději do čtvrtka 27. 10. 2011. To je možné v hotovosti v sídle organizace - po předchozí domluvě - nebo převodem na účet číslo 19-2827520257/0100. Pokud máte zájem o platbu převodem na účet, vyplňte nám prosím v přihlášce své fakturační údaje, vystavíme vám zálohovou fakturu. Odhlásit ze semináře se můžete nejpozději do 31. října, po tomto termínu poplatek nevracíme. Místo může využít náhradník.

Online přihláška: http://goo.gl/5LLQ7
Přihlášky přijímáme do čtvrtka 27. 10. 2011.

remedium@remedium.cz, 272 739 833, 777 961 443 ? Helena Kosková.


(c) 2006, REMEDIUM