REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

FAJN DEN - pátek třináctého s žižkovskými neziskovkami

V pátek 13. května 2011 se na kopci Parukářka uskuteční 4. žižkovský komunitní ?FAJN DEN? s podtitulem ?pátek třináctého s žižkovskými neziskovkami?. Akce se koná pod záštitou Mgr. Jiřího Matuška - zástupce starostky MČ Praha 3.

Cílem Fajn Dne je seznámit (nejen) občany Žižkova a Vinohrad s pestrou škálou činností místních neziskových organizací, které nabízí své aktivity v oblasti kulturní, sociální, vzdělávací, environmentální, volnočasové,? všem od kolébky až do seniorského věku. Vstup je pro všechny zdarma.

V době od 15:00 do 22:00 hodin se návštěvníci budou moci účastnit dílen jednotlivých organizací, těšit se mohou na výtvarné, sportovní a vzdělávací aktivity pro děti i dospělé, hry, fotbálek, terénní sociálně-právní poradnu, prodej výrobků, tombolu, informace o činnosti organizací, zázemí a společnou hru pro rodiče s dětmi atd.

V rámci FAJN DNE bude veřejnosti představen nově vzniklý průvodce po žižkovských neziskovkách, ?Život jako hra ? jseš na tahu!?, který Še3sil vydává ve spolupráci s MČ Praha 3, a který má za úkol přehledným a hravým způsobem zprostředkovat orientaci ve službách neziskových organizací a v možnostech jejich využití v nejrůznějších životních situacích.

Podrobné informace a program:
na facebooku: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=168417163212432
na našem webu: http://www.remedium.cz/centrum-pro-spolupraci-nno/centrum-pro-spolupraci-nno.php

Dopravní spojení: kopec Parukářka, tram 5, 9, 26 Olšanské náměstí, Praha 3 - Žižkov

Kontakt:
Helena Kosková, REMEDIUM Praha občanské sdružení
remedium@remedium.cz ; +420 777 961 443
www.remedium.cz, sekce Centrum pro spolupráci NNO
facebook: še3sil


(c) 2006, REMEDIUM