REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

AKTIVNĚ REAGUJEME NA VAŠE VZDĚLÁVACÍ POTŘEBY

Vážené kolegyně, vážení kolegové, děkujeme Vám za Vaši dosavadní přízeň a zdravíme Vás z REMEDIA v prvních prázdninových dnech - jsou skutečně hodny svého jména! Ani tropická vedra nám však nezabraňují připravovat pro Vás nové příležitosti k rozvoji Vašich pracovních i osobních kompetencí. Jednou z nich je i projekt na podporu vzdělávání z prostředků ESF, který by měl startovat na jaře 2011. I když Vaše vzdělávací potřeby monitorujeme pravidelně prostřednictvím hodnotících dotazníků během realizovaných kurzů, přece jen nám chybí komplexnější pohled nebo jasně formulovaný zájem ze strany zástupců organizací. Věnujte nám prosím několik minut svého času a projděte si a vyplňte některý z přiložených dotazníků - záleží na tom, jestli vystupujete za sebe individuálně nebo jste zástupcem organizace, která vyjadřuje svůj zájem!

Moje vzdělávací potřeby - dotazník pro zájemce o kurzy
Vzdělávací potřeby pracovníků v naší organizaci - dotazník pro zástupce organizací

Možná Vás dotazníky inspirují a využijete hned naší aktuální nabídky - těšíme se na Vás!
S díky za Váš čas

Zuzana Nováková
ředitelka sdružení
manažerka rozvoje vzdělávacích programů
REMEDIUM Praha občanské sdružení
Křišťanova 15, 130 00 Praha 3
tel a fax: 272 743 360
e-mail: remedium@remedium.cz; www.remedium.cz

NABÍDKA PRÁVĚ OTEVÍRANÝCH A PŘIPRAVOVANÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ REMEDIUM PRAHA:
Nabízíme celoživotní vzdělávání pracovníkům pomáhajících profesí. Akreditace instituce na MPSV a MŠMT
TELEFONICKÁ KRIZOVÁ INTERVENCE
150 hodinový výcvikový program s následnou evaluací určený pracovníkům v krizových službách zaměřených na telefonický kontakt a pracovníkům dalších pomáhajících profesích začíná prvním setkáním 25. - 27. října 2010.
KRIZOVÁ INTERVENCE
150 hodinový výcvikový program s následnou evaluací je určený pracovníkům v krizových službách tváří v tvář a dalším pomáhajícím profesím. První blok programu Základní krizová intervence zahajujeme pravidelně ve čtvrtletních intervalech, nejbližší volný termín zahájení: 15. - 16. listopadu 2010. Druhým blokem programu je Pokračovací krizová intervence - nejbližší zahajujeme v březnu 2011.
TRAUMA
40 hodinový kurz pro zkušené pracovníky v krizových službách a dalších pomáhajících profesích.
Zahájení kurzu 29. - 30. září 2010.
TECHNIKA PRÁCE S ČLOVĚKEM V KRIZI
24 hodinový kurz určený pracovníkům v krizových službách - absolventům kurzů krizové intervence, kteří si potřebují své již získané dovednosti v KI doplnit nebo prohloubit. Kurz se koná ve dnech 20. - 22. září 2010.
AKTIVIZACE SENIORŮ V PRAXI
24 hodinový kurz určený pracovníkům v sociálních službách s převážně seniorskou klientelou.
Kurz se koná ve dnech 30.9. - 2. října 2010.
PRÁCE SE ZADLUŽENÝM KLIENTEM
24 hodinový kurz určený všem pracovníkům, kteří se dostávají do kontaktu s klientem ohroženým dluhy nebo pracují s jeho vztahovým systémem. Kurz připravujeme na listopad 2010.
JAK ZVLÁDNOUT ÚSKALÍ POMÁHAJÍCÍ PROFESE
24 hodinový kurz určený pracovníkům v pomáhajících profesích, kteří bojují s vyčerpáním, pocity bezmoci a etickými dilematy. Kurz připravujeme na leden 2011.
ÚVOD DO ŘÍZENÍ A SUPERVIZE
20 hodinový kurz určený všem pracovníkům v pomáhajících profesích zajímajících se o témata řízení a supervize a naplňující první úroveň vzdělávacího programu Řízení a supervize v pomáhajících profesích.
Kurz se bude konat ve dnech 30.března - 1. dubna 2011.
Všechny uvedené kurzy můžeme realizovat na zakázku pro celé pracovní týmy přímo v místě jejich působení. Kompletní nabídku všech kurzů a výcviků najdete na www.remedium.cz.


(c) 2006, REMEDIUM