REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

NOVINKY ZE VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO ROK 2010

Milí přátelé, dovolte nám, abychom vám v tomto adventním čase popřáli klidné svátky a nový rok 2010 plný dobrých vyhlídek! Ať už jste absolventy jednoho z našich vzdělávacích programů a stali jste se tak příslušníky velké obce příjemců našeho celoživotního vzdělávání nebo se k nám do kurzu teprve chystáte, rádi vás opět zveme k nám na Žižkov!

Z aktuální nabídky, kterou najdete na naší stránce VZDĚLÁVACÍ PROGRAMY vás chceme upozornit především na tyto programy:
= Pokud jste absolventy kurzů krizové intervence a v souladu s novelou zákona o sociálních službách jste vy a váš zaměstnavatel vázáni povinností obnovovat, upevňovat a doplňovat vaši kvalifikaci v rozsahu nejméně 24 hodin ročně, můžete využít nový kurz se zaváděcí cenou TECHNIKA PRÁCE S ČLOVĚKEM V KRIZI obohacený o případovou supervizi vaší práce nebo specializovaný kurz TRAUMA.
= Pokud jste ve své práci pocítili potřebu sebezkušenostního náhledu na sebe jako nástroj pomoci klientovi, využijte možnosti vstoupit do druhého běhu pětiletého SEBEZKUŠENOSTNÍHO PSYCHOTERAPEUTICKÉHO VÝCVIKU REMEDIUM II (v tuto chvíli již přijímáme z důvodu genderové vyváženosti skupin pouze mužské uchazeče).
= Pokud se s problematikou krizové pomoci teprve seznamujete nebo zjišťujete mezery ve svých kompetencích, využijte vstupu do kurzů KOMPLEXNÍ KRIZOVÁ INTERVENCE, TELEFONICKÁ KRIZOVÁ INTERVENCE NEBO KRIZOVÁ INTERVENCE (tváří v tvář).
= Pokud jste již zkušenými pracovníky v pomáhajících profesích a hodláte se kvalifikovat v oblasti řízení a supervize, osloví vás vzdělávací program Řízení a supervize v pomáhajících profesích, v jehož rámci můžete vstoupit do kurzu ÚVOD DO ŘÍZENÍ A SUPERVIZE a následně buď do výcviku MANAŽERSKÉ DOVEDNOSTI nebo do výcviku ODBORNÁ PŘÍPADOVÁ SUPERVIZE.
Všechny nabízené programy můžeme realizovat na zakázku i pro váš pracovní tým ve vašem působišti. Pokud máte k našemu sdělení jakékoliv otázky, ozvěte se!
Těšíme se na vás v Křišťanově ulici v Praze na Žižkově!

Zuzana Nováková, Tereza Rajmontová, Jana Tupá
tým vzdělávacích programů
REMEDIUM Praha
Křišťanova 15
130 00 Praha 3
vzdelavani@remedium.cz
www.remedium.cz


(c) 2006, REMEDIUM