REMEDIUMREMEDIUM
Archiv novinek

Přijďte protančit první jarní den....

...na VII. Žižkovský ples, který se uskuteční v sobotu 21. března od 19.30 hodin v Hotelu Ariston, Seifertova 65, Praha 3.

Již 8 let se neziskové organizace v Praze 3 pravidelně setkávají, informují, vyměňují zkušenosti, spolupracují. V minulém roce byla ustavena Občanská platforma, neformální útvar dvanácti neziskových organizací, které chtějí spojit své síly a společně vystupovat při snahách o zvýšení kvality života v Praze 3. V současné době se zaměřují na větší otevřenost vůči celé komunitě a její aktivizaci, snaží se pro spolupráci získat partnery z radnice, místních firem a médií i veřejnosti.

VII. Žižkovský ples pořádá Občanská platforma s cílem vytvořit neformální prostor pro setkání zástupců komunity napříč všemi sektory, prezentovat aktivity neziskového sektoru, který má co nabídnout všem, od kolébky až po houpací křeslo, a podpořit spolupráci všech zúčastněných. Záštity nad plesem se mile ujala paní starostka Milena Kozumplíková.

Ples se uskuteční v sobotu 21. března od 19.30 hodin v Hotelu Ariston, Seifertova 65, Praha 3. Vstupenky za 200,- Kč si můžete zakoupit v Mamma Help Centru Praha (739 632 884, praha@mammahelp.cz). Výtěžek plesu bude použit pro rozvoj občanské komunity Prahy 3.

K tanci i poslechu nám zahrají Žižkovská smršť a Duo Gambit, naše oko potěší módní přehlídka "Umíme žít naplno" a stepařské číslo ?Top Step?. Zaručený adrenalin dodá tombola v podání Básníka Ticho a divadelního souboru Ježek a Čížek. Večerem nás provede Štěpánka Duchková a postupně nám představí aktivity zúčastněných neziskových organizací.

Co dodat? nažehlete kanýry, naleštěte lakýrky a přijďte s námi protančit první jarní den...

Kontakt:
Helena Kosková
REMEDIUM Praha
Křišťanova 15, Praha 3
centrumNNO@remedium.cz
tel.: 272 739 833


(c) 2006, REMEDIUM